All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.

Tuesday, 24 January 2012

Sa shume duhen Blero dhe Teuta!

Kur e shikojmë këtë foto themi se sa shumë e don Blero bashkëshorten e tij, Teutën. Në fakt kjo është përshtypja e parë, por dhe një puthje e tillë nuk e di pse ka ardhur deri në këtë mënyrë mes të gjithë të pranishmëve në “Vitin e Ri të Artistëve” që u mbajt të dielën e 22 janarit në Prishtinë.

Ata kanë qenë të ulur në një tavolinë me të tjerë cifte, apo personazhe të artit, por të tjerët nuk janë sjellë kështu. Ndoshta e kanë ngatërruar këtë ambient me ndonjë muaj mjalti? E megjithatë urimi ynë është se edhe kur të bëhen 100 vjec bashkë, të puthen kështu./Maksim Gjokaj/
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
How much they love each other Blero and Teuta!

When we look at this picture say how much his wife loves Blero, Teutën. In fact this is the first impression, but a kiss does not know why he has come up in this way among all the participants in the "Artists New Year" that was held Sunday January 22 in Pristina.

They have been sitting at a table with other couples, or characters of art, but others are bringing. Perhaps they confuse this setting with a honeymoon? And yet our cards is that even when they become 100 years together, kissing kështu./Maksim Gjokaj/

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online