All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.

Saturday, 24 April 2010

Big Brother Albania 3: SPEKTAKLI #14, 24 Prill 2010

Big Brother Albania 3

Perfundon aventura “Big Brother” e Manal

Mes tre te kandiduarve, publiku ka votuar Manalin per te lene shtepine. Surpriza te shumta u jane bere banoreve, ndersa Jetmiri ka debatuar serish me Seldin dhe Domin per sa i perket lidhjes se tyre, te cilen ai e sheh vetem per loje

Vec spektaklit, mbremja e se shtunes ka ofruar perballje te forte mes banoreve. Java ka qene e mbushur me debate dhe klipet e transmetuara gjate spektaklit kane thelluar me tej debatin mes Seldit, Domit dhe Jetmirit. Por vec kesaj, surpriza te shumta kane perjetuar banoret. Jetmiri ka takuar gjyshin, Erioni ka bere nje ‘duel” me te atin, ndersa Hakiu ka marre nje dedikim nga stafi dhe brenda shtepise ka hyre mikesha e tij, kengetarja Liliana.

Te kandiduarit rrefehen
Jetmiri, Manal dhe Mandi kane qene tre te kandiduarit e kesaj jave. Spektakli u hap pikerisht me thenie te tyre, per te bere edhe njehere nje prezantim te banoreve dhe te mendimeve te tyre. I pyetur se cfare do te thote per secilin prej tyre te dalin nga shtepia, Jetmiri pergjigjet se “jane tre muaj sakrifica te hedhura dem”. Brenda shtepise do t’i mungoje gjithcka, pasi eshte pershtatur me menyren e te jetuarit ne shtepi. Per te momenti me i bukur qe ka jetuar brenda ka qene njohja me Rezarten dhe momenti me i keq, largimi i Rezit dhe Enxhit njekohesisht.

Manali, para se te eliminohej ka thene se nese do te largohej do te ishte fundi i nje endrre. Per te momentet me te bukura kane qene te thjeshta si ajo e nje darke te shtruar me lule, ndersa nga shtepia do t’i mungoje atmosfera. Nga ana e tij, Mandi eshte shprehur se dalja nga shtepia do t’i jepte fund eksperiences se bukur dhe do t’i mungonte shoqeria qe ka me disa banore si Seldi, Klodi dhe Erioni.

Jetmiri takon gjyshin
Gjate kesaj kohe te qendrimit ne shtepi, Jetmiri ka treguar per marredhenien e ngushte qe ka me gjyshin e tij. Vellai i Madh kishte vendosur t’i bente nje surprize. I ftuar ne dhomen e rrefimit, ai gjen nje zarf, brenda te cilit jane nje pale tespije. Jetmiri shprehet se i kujtojne gjyshin dhe shfrytezojne pikerisht kete nxitje per te folur per te. “Mua me ka rritur gjyshi dhe gjyshja. Pavaresisht se jam 25 vjec, une u qendroj besnik parimeve te koheve te shkuara dhe mundohem te ruaj ato vlera qe populli yne i ka pasur, pasi une jam ushqyer me keto vlera. Gjyshi im eshte mbi te gjitha nje njeri i ndershem, s’ka bere kurre keq ne jete. Une ndoshta jap imazhin e njeriut agresiv, por ne zemer jam i paster”, ka treguar Jetmiri. Pas ketij rrefimi, Arbana e fton te kthehet ne sallon, dhe vetem pak me pas e therrasin te dale ne oborr. Aty gjen gjyshin e tij te ulur per nje kafe. Te dy takohen te permalluar, nderkohe qe gjyshi e keshillon qe te beje me shume kujdes me fjalorin.

Klipi i thashethemeve
Nje klip i transmetuar me thashethemet qe banoret kane bere per njeri-tjetrin kane shkaktuar mjaft debate gjate spektaklit. Jetmiri eshte shprehur me tone te ashpra vecanerisht per Mandin, per te cilin ka thene se ai eshte komunist, i paragjykon te tjeret dhe nuk i le te shprehen. Gjate javes, Jetmiri ka qene shume i acaruar me Seldin dhe Domeniken. Ai ka thene se ata nuk ndiejne per njeri-tjetrin, por gjithcka e bejne per loje. Ndersa ne dhomen e rrefimit, tonet ishin ngritur ku ai eshte shprehur se ata duhet te na thone nese ai eshte pederast dhe ajo lezbike. Pas shfaqjes se klipit, reagimi i Seldit ka qene mjaft i ashper duke perseritur vazhdimisht se kjo eshte fytyra e vertete e Jetmirit. Domenika ka theksuar se ajo nuk e priste nje reagim kaq te ashper dhe eshte paksa e habitur, por ata kane ndjenja, flasin, zihen, ndiejne. Jetmiri ka kerkuar te falur, duke u justifikuar se ishte pak edhe nen efektin e alkoolit. Marredhenien me Seldin dhe Jetmirin eshte perpjekur ta sqaroje nga studio edhe opinionisti Arian Konomi duke pyetur Domeniken se cfare ndien, por ajo ka thene se edhe vete eshte konfuze.

Largohet Manal
Mes tri te kandiduarve, publiku ka vendosur qe aventuren brenda shtepise ta perfundoje Manal. Vajza jordaneze-shqiptare ka perjetuar vetem pak jave brenda shtepise.

Puthja e Tatianes dhe Valonit
Ne revisten e perjavshme “Big Magazine” jane publikuar foto te puthjeve mes Tatianes dhe Valonit, e cila kishte shprehur qe brenda shtepise simpati per djalin kosovar. Valoni ka thene se jane te rinj e duan ta shijojne jeten, kane provuar te puthen, por nuk jane lidhur me njeri-tjetrin.

Erioni, “duel” me te atin
Nje tjeter banor te cilit Vellai i Madh ka vendosur t’i beje surprize eshte Erioni. Atij i kerkohet te behet gati per proven e javes, sepse do te perballet me nje profesionist te Paintball-it. Ne te vertete eshte nje loje e improvizuar mes tij dhe te atit. Ai nuk e njeh dhe arrin te marre flamurin, te cilin e mban per tri minuta. Vetem ne fund kupton se kishte qene nje surprize per te dhe takohet me te atin. Proven e vertete te javes e kane realizuar Jona, Domi dhe Klodi, te cilet duhet te qellonin tri shenjestra me 5 plumba. Prova e javes kalohet me sukses.

Spektakel brenda shtepise
Edhe me pare Hakiu ka folur per punen qe ben ne nje radio te njohur ne Prishtine dhe stafin e tij. Ne dhomen e rrefimit ai gjen nje filxhan ne te cilin eshte shkruar dicka qe nuk lexohet. Hakiut i kerkohet te shkoje ta mbushe me uje te ngrohte dhe aty lexon nje dedikim te stafit. Por surpriza nuk ka mbaruar me kaq. Hakiu ne dhomen e rrefimit gjen nje zambak. Arbana e ndihmon te kujtoje Lilianen, kengetaren nga Kosova, e cila do te kendoje brenda shtepise “Zambaku i Prishtines”. /t.ch./gazeta shqip/

Ndiqni videon e spektaklit:

#1


#2


#3


#4


#5


#6


#7


#8


#9


#10

- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

Finish adventure "Big Brother" Manal

Among three kandiduarve, the public has voted to leave home Manalin. Many surprises have become residents, and debated again Jetmiri Seldin and Domi in terms of their connection, which he sees only game
Spektaklit addition, Saturday evening and offered perballje strong among residents. Java has been filled with debates and broadcast clips spektaklit have further deepened the debate between Seldit, Domi and Jetmirit. The addition, many surprises have experienced people. Jetmiri belonged to his grandfather, Erion has become a "duel" with the father, while Hakiu has a dedication by staff and entered the house of his girlfriend, singer Liliana.

Kandiduarit rrefehen
Jetmiri, Manal and Mandi kandiduarit have been three this week. The show opened with exactly their statements, to once again make a presentation to residents and their opinions. I asked what it means for each of them to go home, Jetmiri replies that "three months are to cast bull sacrifice. Inside the house everything will be missing, as is adapted in the way of living at home. For beautiful moment that has lived in has been recognized with Rezarten and bad moment, and Engin Rezi removal simultaneously.

Manali, before said that if eliminated would leave would be the end of a dream. For the most beautiful moments have been as simple as a dinner she hosted of flowers, while the house will be missing the atmosphere. For his part, said that Mandi is exiting the house to end a nice experience and will be missing some friends who are residents as Seldi, Klodi and Erion.

Jetmiri up grandfather
During this time the stay at home, Jetmiri has shown the close relationship he has his grandfather. Big Brother has decided to make a surprise. Guest room confessions, he finds an envelope, inside which are a pair tespije. Jetmiri grandfather says that the recall and exploit precisely this incentive to talk to. "I have grown grandparents. Although I am 25 years old, I stay faithful to the principles of the recent past and try to preserve those values that our nation has had, as I am fed with these values. My grandfather is above all an honest man, has ever done wrong in life. I may give the image of human aggressive, but I am clean heart ", has shown Jetmiri. After this confession, Arbana invites back porch, and only slightly after the call to appear in court. It found his grandfather sitting on a coffee. The two meet and homesick, while grandfather advises to make more careful with vocabulary.

Clips of rumors
A broadcast clips of rumors that people have made for each other has caused quite spektaklit debate. Jetmiri is expressed strongly worded especially Mandi, for which he has said he is communist, the prejudice of others and not let him speak. During the week, Jetmiri has been very peeved with Seldin and Domeniken. He has said that they feeling about each other, but everything makes the game. While in the room confessions, the tones were set up where it is indicated that they should tell us if he is queer and lesbian it. After the show that klipit, Seldit reaction was severe enough by reiterating that it is consistently true face of Jetmirit. Domenik said that she did not expect such a severe reaction and was somewhat surprised, but they are feeling, talk, occupied, feeling. Jetmiri has apologized, he was being less well justified under the effect of alcohol. Jetmirin relationship with Seldin and has tried to clarify the studio and asking opinionistin Arian Konomi Domeniken what feels, but she has said is confusing itself.

Manal leaves
Between three to kandiduarve, the public has decided that adventure inside the house to finish Manal. Jordanian-Albanian girl has experienced only a few weeks inside the house.

Shout to the Lord and kiss Tatianes
In the weekly magazine "Big Magazine" are published photos of kissing between Tatianes and Shout to the Lord, which indicated that the house had sympathy for the Kosovar boy. Shout to the Lord has said are new and want to enjoy life, have tried to kiss, but are not related to each other.

Erion "duel" with the father
Another resident who Big Brother has decided to make a surprise is Erion. He asked to be ready for the test week, it will face a professional's Paintball. Indeed it is a game between him and makeshift father. He does not know and fails to take the flag, which holds about three minutes. Only in the end realizes that he was a surprise and meet with the father. True test of the week have made ours, and Klodi Domi, who need to shoot three target with five bullets. Proof of the week passed successfully.

Spektakel Station
Even before he spoke Hakiu to work in a radio that makes known in Pristina and his staff. Confessions in the room he found a cup in which is written something that does not read. Hakiut is required to go to fill with hot water and it reads a dedication of the staff. But surprises are not finished with that. Hakiu in the room confessions find a lotus. Arbana Lilianen helps to recall, the singer from Kosovo, which will sing in the house "Zambaku Pristina
]]

Labi RTV21 dhe Kaltrina Selimi ne VIP Shpija

Labi i RTV21 dhe Kaltrina Selimi, Mysafir ne VIP Shpija
- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

TEXT ]]

Big Brother Albania 3: NOMINIMET #13, 24 Prill 2010Big Brother Albania 3: Spektakli 14, Nominimet #13, 24 Prill 2010

ERIONI, HAKIU, JETMIRI, SELDI dhe MANDI

Banoret kane shkuar nje e nga nje per te dhene kandidaturat e tyre per kete jave sebashku me dy arsye te forta se perse duan qe njeri prej tyre te largohet javen e ardhshme. Kandidaturat e banoreve jane te larmishme duke perfshire shume banore ne te. Ne perfundim te ketij rituali te perjavshem, ne kandidim per kete jave shkojne pese persona: Hakiu dhe Miri me kater nominime, Mandi, Erioni dhe Seldi me nga dy nominime. Kete jave shkojne ne kandidim vetem meshkujt, ndryshe nga heret e tjera qe vajzat kane qene dominante. Per keta te kandiduar, opinionisti shprehet kryesisht per Erioni per te cilin thote se eshte i vetmi banor qe nuk eshte kuptuar se si sillet gjate javes se nominimit, pikerisht sepse ka dale vec nje here. Keshtu, Arbana ua komunikon kete vendim te tyrin vete banoreve te cilet nuk reagojne thuajse fare.
- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

Weekly nominations

People are going one by one to make their nominations for this week together with two strong reasons why one of us want to leave next week. Nominations are diverse residents, including many residents in it. At the end of this weekly ritual, the nomination for this week go to five people: Hakiu and Miri four nominations, Mandi, Erion and Seldi with two nominations. This week only men go to the nomination, unlike other early that girls have been dominant. To run these, mainly expressed Erion opinionistin for which says it is the only resident who is not understanding how it behaves in the week nomination, precisely because it brought out only once. Thus, Arbana communicates this decision to make them their own residents who do not react hardly at all.
]]

Big Brother Albania 3: SUPRIZA PER HAKIUN!

Big Brother Albania 3: Spektakli 14, Surpriza per Hakiun, 24 Prill 2010

Nje surprize nga koleget per Hakiun

Kur shkon ne dhomen e rrefimit, Hakiu habitet kur shikon nje surprize, nje kuti dhurate. Brenda saj ai gjen nje filxhan me nje mbishkrim “Blue Sky”. Ai tregon se keto jane emri dhe simbole te radios ku ai punon ne Prishtine, nje vendpune ku ai ndjehet mire dhe gjen paqe. Arbana i thote se ai filxhan eshte magjik dhe se kete duhet ta zbuloje kur ta perdore filxhanin, nese e mbush me uje te nxehte. Hakiu e provon, por nuk shikon asgje, duke pritur qe kete mister ta zbuloje me vone. Per te shfaqet nje klip ne monitor. Ne ate klip shfaqen pamje nga ambienti i punes se tij dhe disa kolege te punes qe i kane dedikuar disa fjale mbeshtetjeje dhe dhenie te forces per ta cuar me tej lojen e tij, e pse jo te kthehet ne Prishtine me fitoren ne dore. Hakiu emocionohet nga keto fjale e po ashtu edhe nga perfundimi ku degjohet zeri i tij i regjistruar gjate nje emisioni te drejtuar prej tij. Ai falenderon koleget per kete surprize te bukur.

Surprize per Hakiun dhe banoret

Hakiu shkon serish ne dhomen e rrefimit dhe surprizohet pa mase kur mbi kolltuk shikon nje zambak te bardhe. Ai emocionohet pernjehere dhe kur Arbana e pyet se cfare perfaqeson ai zambak, ai kujton “zambakun e Prizrenit” nje simbol dhe personifikim per te mirnjohuren Liliana Cavolli, kengetaren Kosovare. Hakiu fillon te flase plot emocion per te duke e quajtur nje zonje shume te madhe qe i ka mesuar gjithcka, si nje nene per te dhe shprehet se ka qene me fat qe ka qene prane saj. Ai tregon se eshte me fat qe punon sebashku me te. teksa tregon, Hakiu perlotet. Ai shkon ne dhomen e ndenjjes e ua tregon banoreve te tjere ate lule plotkuptim. Arabana i fton qe te shkojne ne kopsht te gjithe banoret dhe aty befasohen kur e shohin te mbushur me plot me zambake. Ne qender te kopshtit ndodhet zonja Liliana dhe Hakiu shkon me vrap per ta takuar ate. Neper duar, kjo zonje mban zambake, nga nje per cdo banor. Por surpriza nuk perfundon me kaq, ata duhet te kendojne kengen e saj “Zambaku i Prizrenit” se bashku me banoret si nje karoke me tekstin ne ekran. Ata e kendojne duke dhuruar shume emocion te gjithe sebashku. pasi ndahen me kengetaren, banoret i pret nje tjeter surprize. Per ta eshte shtruar nje banket me pije dhe po ashtu eshte vendosur nje monitor ku shfaqet kanali televiziv “My Music” me klipe kengesh. Festa fillon edhe per kete mbremje dhe banoret duken te kenaqur. /t.ch./
- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

A surprise from colleagues for Hakiun

When moving in the room confessions, Hakiu surprised when looking for a surprise, a gift box. Inside he finds her a cup with an inscription "Blue Sky". It shows that these are the name and symbols of the radio where he works in Pristina, a vendpune where he feels good and find peace. Arbana cup that he says is magical and that this should detect when you use the cup, if filled with hot water. Hakiu of tries, but does not see anything, waiting to reveal this mystery later. To display a clip in the monitor. In that view show clips of his work environment and some work colleagues who have dedicated a few words of support and giving them the power to further his game, so why not return to Pristina with victory in hand. Hakiu emocionohet of these words as well as the completion where his voice recorded during a show to run from it. He thanks colleagues for this beautiful surprise.

Hakiun and surprise people

Hakiu runs again in the room and surprizohet confessions on love without measure when looking at a lily white. He at once and when Arbana emocionohet asks what he represents lily, he recalls "zambakun of Prizren" a symbol and embodiment for Liliana mirnjohuren Trees, singer Kosovo. Hakiu begins to speak lyrical calling for a very great lady who has learned everything, like a mother to be and says he was lucky that he was near her. It shows that it is fortunate that works together with. as displays, Hakiu perlotet. He goes in the living room and tells them that other residents plotkuptim flowers. Arabana invites you to go to the garden and all the people surprised when they see it filled with full of lilies. In the center of the garden is Liliana and Hakiu lady goes running to meet him. Through hands, this woman holds lilies, one for every resident. But the surprises do not end with that, they have to sing her song "Zambaku of Prizren" with people as a karoke with the text on the screen. They sing with more emotion donated all together. after the split with the singer, residents can expect another surprise. To spread a feast is to drink and also there is a display monitor where the TV channel "My Music" with song clips. Holiday starts for this evening and people seem satisfied.
]]

Edi Rama Vals me Alketa Vejsiun

“Dancing with the stars”, Edi Rama vals me Alketa Vejsiun

Duam apo jo ta pranojmë, ai ja del gjithmonë të bëjë zhurmë. Ende pa u shfaqur spektakli “Dancing with the stars” ditën e enjte, ishte përhapur lajmi se lideri i opozitës, Edi Rama do të ishte i ftuari special i mbrëmjes. Sytë e njerëzve prisnin me kërshëri kërcimin e tij, e fillimisht duket se u zhgënjyen kur ai mori rolin e avokatit në jurinë e këtij spektakli. Të gjithë e donin Ramën ta shihnin duke kërcyer! Edhe vetë artistët konkurentë duket se nuk mjaftoheshin me komentet e tij pozitive, ata prisnin në skenë sfidantin e ri. E ai ua dha këtë kënaqësi, atyre që e duan, dhe atyre që e paragjykuan: Një vals me prezantuesen e spektaklit Alketa Vejsiu. /balkanweb/prill 2010/
- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

"Dancing with the Stars" Waltz with Edi Rama ng Alketa

We want to acknowledge it or not, he always succeeds to make noise. Yet without appearing spectacle "Dancing with the Stars" on Thursday, was spread the news that opposition leader Edi Rama would be the special guest of the evening. The eyes of people waiting to jump his kërshëri, and initially appear disappointed when he took the role of lawyers in the jury of this spectacle. We all want to see jumping Rama! Even the artists themselves do not seem mjaftoheshin competitors with his positive comments, those waiting on the new stage sfidantin. And he gave it gladly, those who love and those who paragjykuan: A waltz with prezantuesen spektaklit Alketa Vejsiu.
]]

VIP Shpija: FINALISTET!VIP Shpija: Finalistet

Finalistet e VIP Shpija edicioni I (2010) jane:

STUPCAT (THUPRAT) (KODI 01)
FATOS KRYEZIU (KODI 02)
BERTAN ASLLANI (KODI 05)
ROZANA RADI (KODI 10)


Votoni te preferuarin e juaj

Votimi ne Kosove:
sms: Vala 4040 shkruaj XX
sms: Ipko 2020 shkruaj XX
televoting: 0900 81 81 XX

Votimi ne Maqedoni:
sms: 070 141 331 shkruaj XX

Votimi ne Shqiperi:
sms: 15191 shkruaj XX

*XX eshte kodi i banorit

Finalja do te mbahet me 1 Maj 2010, ne Pallatin e Sporteve "1 Tetori" ne Prishtine duke filluar nga ora 20h. Hyrja per vizitore eshte 4 euro dhe rezervimi behet permes numrave 044/049 123 458.
- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

Finalists of VIP leads edition (2010) are:

Stupcat (THUPRAT) (CODE 01)
Fatos Kryeziu (CODE 02)
Bertan Aslani (CODE 05)
Rozana Radi (CODE 10)

Vote your favorite

Voting in Kosovo:
SMS: 4040 Written Wave XX
SMS: write Ipko 2020 XX
televoting: 0900 81 81 XX

Voting in Macedonia:
sms: 070 141 331 XX type

Voting in Albania:
SMS: 15191 write XX

* XX is the resident code

Final will be held on 1 May 2010, at the Palace of Sports "1 October" in Pristina, starting at 20h. Access to visitors is four euros and reservations made through the number 123 458 044/049.
]]

Big Brother Albania 3: SURPRIZA PER ERIONIN!

Big Brother Albania 3: Spektaktli 14, Supriza per Erionin

Nje loje-surprize per Erionin

Arbana njofton Erionin se do jete ai qe do ekzekutoje proven per kete mbremje, por realisht, kjo eshte nje genjeshter pasi ate e pret nje surprize. Erioni pergatitet dhe del ne fushen e betejes per te realizuar proven. Rregullat jane te njejte si gjate javes, por si kundershtar eshte nje ushtarak i pergatitur, nje ushtarak i vertete. Erioni fillon nga sulmi dhe arrin qe te marre flamurin. Edhe pse ne perfundim te plumbave-boje, ai arrin ta mbroje ate per 3 minuta. Pasi perfundon lojen, Erioni shkon te takoje kundershtarin dhe befasohet kur shikon te atin e tij. Ai e takon me mall dhe duket shume i emocionuar per kete surprize. Pasi ndahet me te, Erioni kthehet ne shtepi entuziast qe fitoi lojen, por zhgenjehet kur meson se ajo ishte vetem nje loje per te, nje menyre per te takuar te atin.

- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

A game-surprise Erion

Erion Arbana reports that will be one that will execute the test for this evening, but really, this is a lie because it expects a surprise. Erion prepared and is in the field of battle to achieve the test. The rules are the same as during the week, but as a military opponent is prepared, a real military. Erion attack starts and fails to take the flag. Although at the end of bullet-ink, he manages to save him for three minutes. Once the game ends, Erion goes to meet the opponent and looks surprised when his father. He belongs to the mall and seems very excited for this surprise. After the split, Erion return home enthusiast who won the game, but disappointed when told it was only a game for, a way to meet the father.
]]

Big Brother Albania 3: MANAL ELIMINOHET!

Big Brother Albania 3: Spektakli 14, Manal Eliminohet, 24 Prill 2010

Manal, e eleminuara e javes

Arbana fton banoret e nominuar qe te jene te vemendshem pasi ka ardhur momenti qe njeri prej tyre te lere shtepine. Te tre banoret, Mandi, Miri dhe Manal duken shume te tensionuar. I pari qe i shpeton eleminimit eshte Miri, i cili duket shume i lumtur dhe i cliruar. Ndermjet Mandit dhe Manal, banorja qe largohet eshte Manal e cila perfundon keshtu aventuren e saj ne BB. Edhe pse nuk e jep veten, Manal duket e merzitur. Sidoqofte, ajo duke qeshur i takon dhe perqafon te gjithe banoret me radhe duke dale ne fund nga shtepia e per t’u nisur per ne studio.

Manal ne studion e BB

Ne studion e Big Brother vjen Manal e cila mirepritet edhe nga publiku ne salle. Arbana shprehet se si banore e re, pavaresisht se ajo nuk ka prishur dot ekuilibrat ne shtepi, ato mes banoreve, ajo ka arritur te superoje shume situata te veshtira. Ajo e pyet se nese do mundte, cfare ndryshonte nga sjellja e saj, cfare gabimi mund te kete bere. Manal shprehet se ka qene e njejta me ate qe eshte edhe jashte, por eshte kenaqur. Arbana thote se ajo shpesh ka patur mendime te kunderta me banoret dhe e pyet nese ka qene kjo nje strategji. Manal shprehet se ka thene gjithnje ato qe mendon, pavaresisht mendimeve te banoreve te tjere. Manal mendon se ka qene nje shembull i mire per publikun si nje vajze e mire qe nuk pi alkool, cigare, kafe, nje vajze qe pelqen dhe deshiron familjen, e respektuar etj., ndersa se cfare ka dhene ne shtepi tjeter, ajo mendon se kete gje e dine te tjeret. Manal ka dale me 43%. Per te shfaqet nje klip me momentet me te bukura te qendrimit te saj ne shtepi e po ashtu edhe me thashethemet per banoret. Manal nuk i komenton keto te fundit, ndersa per disa banore ajo jep mendimin e saj. Per Mandin shprehet se nuk i pelqen se jep mend, nderkohe qe nuk ka. Per Seldin shprehet se eshte femije, por qe e ben te qeshe edhe pse e tepron ndonjehere. Domenika, sipas saj, ka nje bote interesante. Per Jonen mendon se nuk e njeh, ndersa per Mirin se eshte filozof. Per Erionin dhe Hakiun shprehet se jane njerez te mire. Opinionisti e pyet se duke patur parasysh kulturen nga e cila rrjedh ajo, sjelljen dhe parimet e saj te lidhura ngushte me fene, si e mori guximin per te konkuruar ne BB. Ajo shprehet se eshte krijuar nje opinion i gabuar per vendet e Lindjes pasi edhe atje ka spektakle te tilla dhe jeta atje behet e njejte me ate ne vendet e tjera. Ne perfundim te miniintervistes, Manal shprehet se do shijoje famen tashme. /t.ch./
- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

Manal, the eliminated of the week

Arbana nominated invites people to be attentive when the moment came that one of them to leave home. The three people, Mandi, Miri and Manal seem very tense. The first is eliminating escapes Miri, who seems very happy and released. Between Mandi and Manal, Manal residents who leaves is that it ends so the BB adventure. And why not give yourself, Manal looks bored. However, it belongs to and laughing perqafon all residents by the time we finally emerged from the house to leave for the studio.

Manal in BB Studio

In studying the Big Brother comes Manal which also welcomed by the public in the hall. Arbana says that as new residents, despite that it has not broken balances at home, those among residents, she has managed to superoje very difficult situation. It asks that if defeating, what differed from her behavior, what may have made mistakes. Manal says it was the same as what is outside, but is satisfied. Arbana says she often had conflicting views with residents and asked if it was a strategy. Manal says he has always said those who thinks, despite the sentiments of other residents. Manal think that was a good example for the public good as a girl who does not drink alcohol, cigarettes, coffee, a girl who loves and wants the family, respect, etc.., And what has given us another house, she thinks know this to others. Manal has come up with 43%. To display a clip with the most beautiful moments of her stay at home and so are the rumors about people. Manal following comments do not last, and for some residents it gives its opinion. For Mandi says that he does not like me, while it does not. Seldin says it is for children, but she does laugh even though sometimes hang. Domenik, according to her, has an interesting world. For Jone thinks he did not recognize, while the philosopher is very well. For Erion and Hakiun says are good people. Asks opinionistin given culture from which it derives, its behavior and principles closely connected with religion, how they got the courage to compete in the BB. It says it has created a wrong opinion about Eastern countries as well as such shows there is life there and done the same as in other countries. At the end of miniintervistes, Manal says it will now enjoy the fame.
]]

Big Brother Albania 3: SURPRIZA PER JETMIRIN!

Big Brother Albania 3: Spektakli 14, Surprize per Jetmirin

Ardhja e gjyshit, surprize per Mirin

Miri shkon ne dhomen e rrefimit dhe aty gjen nje zarf. Brenda tij ndodhen nje pale tespie qe ai i identifikon menjehere se jane te gjyshit te tij. Arbana e pyet per raportin me te dhe Miri tregon se ka nje raport shume te ngushte pasi ai e ka rritur ate me nje sere vlerash e parimesh. Ai thote se ende i ruan disa parime te koheve te shkuara, ashtu sic e ka rritur gjyshi. Miri tregon nje motiv qe i thote gjithnje gjyshi: “Mbahu mend per mire” dhe shton se te dy jane si dy shoke, ndersa per lojen ne BB, Miri mendon se ndoshta e ka zhgenjyer ose e ka pelqyer. Miri kthehet ne dhomen e ndenjjes, por asnje banor nuk e pyet se cfare ndodhi. Pas nje verejtje te Arbanes, ata e pyesin dhe Miri nxjerr tespiet. Arbana e fton Mirin te dale ne oborr. Aty ai gjen gjyshin e vet qe eshte ulur prane nje tavoline me nje kafe para. Miri shkon ta takoje me mall dhe te dy ulen te pine kafen, si me pare. Pas pershendetjeve dhe cmalljes, gjyshi e keshillon Mirin qe te mos grricet e grindet me te tjeret, por te beje qetesisht lojen e tij. Miri e degjon dhe thote se ndikon edhe situata ku ndodhet. Ai nuk harron te falenderoje per surprizen dhe me pas ndahet me gjyshin per t’u rikthyer ne shtepi dhe ne dore mban tespiet. /t.ch./
- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

The arrival of the grandfather, surprise Miri

Best runs in the room confessions and finds an envelope there. Within it are a pair tespie that he immediately identifies his grandfather are. Arbana asks for it and Miri report shows that there is a very close relation as it has increased it by a series of values and principles. He says he still keeps some principles recent past, as it has grown grandfather. Best shows a motive that grandpa always says: "Mbahu mind for the better" and adds that both are like two friends, while playing in the World Bank, Miri feels that perhaps there disappointed or liked. Best back in the living room, but there is no resident asks what happened. After a Arbanes remarks, they ask and Miri tespiet issue. Arbana best invites appear in court. There he finds his grandfather who is sitting at a table with a coffee first. Best goes to meet with both commodity and sit at the coffee drink, as before. After greetings and cmalljes, Miri grandfather advises not to grricet the row with the others, but quietly make his game. Best of listens and says the situation where the impact. He never forgets to thank you for the surprise and then shared with his grandfather to return home and hand holds tespiet.
]]

VIP Shpija: DRENUSHA LATIFI ELIMINOHET!

VIP Shpija: Drenusha Latifi eliminohet, 24 Prill 2010 (24.04.2010)

Drenusha eshte e eliminuara e radhes. Ajo ishte ne nominimin e fundit perkrah Bertanit dhe Rozanes. Nuk mundi te mbledhe me shume se 23% te votave nga publiku, keshtu i dha fund aventures se saj ne VIP Shpija ku ajo arriti te qendroi plot 24 dite. Edhe pse ishin dy vajzat e fundit te mbetura ne shtepi, ne krahasim me meshkujt te cilet ishin ne harmoni, keto nuk gjeten harmoni dhe shpesh ziheshin ne mes veti. Kjo shkoi deri ne ate nivel sa Drenusha, pas eliminimit, nuk u pershendet fare me Rozanen. Ndoshta nje gjest jo mire i menduar nga Drenusha. Ky eliminim ishte njeherit i fundit pasi banoret e mbetur behen finaliste dhe shpallja e fituesit do te behet ne finalen qe mbahet me 1 Maj.


- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

Drenusha is the next eliminated. It was the last nomination and supports Bertanit Rozanes. Could not collect more than 23% of the votes from the public, so ended the adventure that leads her to VIP remained where she managed the full 24 days. Even though they were the last two remaining girls at home, compared with men who were in harmony, these are not often found and were caught in harmony among themselves. It went up at that level as Hind, after elimination, was not greeted with quite Rozanen. Probably not a good gesture of thought from Hind. This elimination was last at the same time as the remaining residents become finalists and announcement of winners will take place in the finals to be held on 1 May. ]]

Friday, 23 April 2010

Dancing With The Stars Albania: SONI MALAJ ELIMINOHET!

Dancing With The Stars Albania: Soni Malaj Eliminohet, 22 Prill 2010

"Dancing With The Stars" iken Soni Malaj

Ka qene nje mbremje e vecante ajo e te enjtes ne puntaten e radhes te spektaklit "Dancing with the stars". Formati i cili ka ardhur per here te pare ne Shqiperi nga "Tring" Digital e Vizion Plus, ka rritur dozen e emocioneve tani qe edhe pak jave na ndajne nga nata finale. Pese personazhet e mbetur vip kane garuar me dy vallezime te ndryshme, ne pjesen e pare fox-trot dhe kuik-step dhe ne pjesen e dyte samba. Por, vallezimi i dyte duke se ka pasur me teper energji edhe nga vete personazhet vip, te cilet pervec gares ne nje gjini latine si samba iu eshte dashur te vleresohen, edhe pse jo me pike, nga i ftuari special i jurise, Edi Rama. Por, kreu i Bashkise se Tiranes si dhe lideri i opozites, jo vetem qendroi krah jurise, por surprizoi publikun teksa vendosi te zbriste edhe vete ne pisten e kercimit, me nje vals te shoqeruar nga Alketa Vejsiu. Ne fund, edhe kete puntate dikush e la garen pas permbledhjes se pikeve te jurise e mbi te gjitha publikut. Soni Malaj dhe balerini i saj Mirko, u larguan keshtu nga endrra per cmimin e madh, por i surprizuan te gjithe duke deklaruar publikisht dashurine per njeri-tjetrin. /vizion plus/prill 2010/
- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:
"Dancing With The Stars" lost Soni Malaj

There was a special evening of Thursday's what we puntaten involved in performing the next "Dancing with the Stars." Format which has come for the first time in Albania from "Tringa" the Vision Digital Plus, increased dosage of emotions a few weeks now that we also share the final night. Vip characters remaining five have competed with two different dances, the first part fox-trot and kuik-step and samba in the second half. But by the second dancing had more energy and vip characters themselves, who in addition to race as a Latin samba sex had to be evaluated, though not with points, special guest of the jury, Edi Rama. But the head of the Municipality of Tirana and leader of the opposition, not only stood side by jury, but decided surprizoi public as we pisten itself down the dance, a waltz accompanied by Alketa ng. In the end, this puntate one race left after the summary jury points over all public. Soni Malaj and Mirko balerini her, so the dream left for the Grand Prix, but surprizuan all publicly declaring love for each other.
]]

Wednesday, 21 April 2010

VIP Shpija: NOMINIMET #5, 21 Prill 2010VIP Shpija: Nominimet #5, 21 Prill 2010 (21.04.2010)

Te Nominuarit qe rrezikojne te dalin te shtunden e ardhshme jane:

BERTAN ASLLANI (KODI 05)
DRENUSHA LATIFI (KODI 08)
ROZANA RADI (KODI 10)


Votimi ne Kosove:
sms: Vala 4040 shkruaj XX
sms: Ipko 2020 shkruaj XX
televoting: 0900 81 81 XX

Votimi ne Maqedoni:
sms: 070 141 331 shkruaj XX

Votimi ne Shqiperi:
sms: 15191 shkruaj XX

*XX eshte kodi i banorit

Keni parasysh, duhet te votoni banorin qe ju preferoni te qendroje ne shtepi. Banori qe merre me se paku vota behet i eliminuari i radhes.

Si shkuan nominimet?

Drenusha nominon Rozanen
Bertani nominon Drenushen
Fatosi nominon Bertanin
Thuprat nominojnë Rozanen
Rozana nominon Drenushen

- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:
The nominees who appear at risk of future shtunden are:

Bertan Aslani (CODE 05)
Hind Latifi (CODE 08)
Rozana Radi (CODE 10)

Voting in Kosovo:
SMS: 4040 Written Wave XX
SMS: write Ipko 2020 XX
televoting: 0900 81 81 XX

Voting in Macedonia:
sms: 070 141 331 XX type

Voting in Albania:
SMS: 15191 write XX

* XX is the resident code

You know, that resident should vote you prefer to stay at home. Resident to take the least votes becomes the next eliminuari.

As nominations went?

Drenusha nominate Rozanen
Bertani nominate Drenusha
Fatosi nominate Bertanin
Thuprat nominate Rozanen
Rozana nominate Drenusha
]]

VIP Shpija: KASTRO ZIZO ELIMINOHET!

VIP Shpija: Kastro Zizo Eliminohet, 21 Prill 2010 (21.04.2010)

Kastro Zizo eshte i eliminuari i radhes. Me 12% te votave te mbledhura, Kastro i dha lamtumiren shtepise se me te famshmeve shqiptare "VIP Shpija". Ishte nje karakter qe pati ulje dhe zbritje emocionale gjate qendrimit te tij ne shtepi. Shpesh i akuzuar per perdorim te tepert te alkoholit por qe ne fund fitoi simpatine e te gjitheve duke treguar qe brenda asaj qe duket si vrazhdesi ne siperfaqe, gjendet nje zemer shume e bute. Sic tha Mensuri, Kastro eshte si kokosi "I forte nga jashte, por qumesht ne brendesi". Ai ishte "i thelle" ne mendime dhe diskutime duke treguar nje personalitet te zgjuar dhe te edukuar mire me njohuri te thella ne temat qe trajtonte. Tashme i eshte kthyer punes ketu ne Kosove ku ka zgjedhur te jetoj dhe punoj, ku dhe si duket ka nisur nje dashuri te re. Ne Shqiperi ka lene gruan dhe nje femije per te cilin shume shpesh eshte merzitur gjersa ishte brenda ne shtepi. Shpresojme qe Kastros t'i ec e mbara ne jete dhe e falenderojme per gjithe ato caste interesante qe na ka dhuruar gjate 21 diteve sa ka qendruar ne VIP Shpija!
- - - - - - - - - -
+tag: klevis bega
- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

Castro eliminuari Zizo is next. With 12% of the votes collected, Castro gave farewell to the famous house of the Albanian VIP Shpija. It was a character that had emotional ups and discounts during his stay at home. Often charged for excessive use of alcohol but we finally won the sympathy of all in showing that what appears as the surface roughness, is a very soft heart. As Mensuri said, Castro is like coco "I strongly from the outside, but inside milk. He was "deep" in thought and discussion by showing a figure of smart and well educated with a deep knowledge on topics that address. Work is already back here in Kosovo which has chosen to live and work, where he apparently has launched a new love. Albania has left a wife and children for which very often is fed while it was inside the house. We hope that Castro to walk around in life and we thank him for all those interesting moments that has given us during the 21 days it has stayed in the VIP Shpija! ]]

Tuesday, 20 April 2010

Kengetaret Shqiptare Qe Shkelqejne Jashte!


/kristine elezaj/

Plot talente

Nuk eshte vetem kengetarja Ledina Celo qe po leshohet ne televizionet gjermane. Ka edhe kengetare te tjere shqiptare.

Eshte folur shume per kengetaren Ledina Celo, e cila me kengen “Dangerous” (Scotty Remix) paraqitet shume seksi ne VIVA gjermane, por, ka edhe kengetare te tjere te cilet jane duke shkelqyer ne televizionet e huaja.

Tre vajza te tjera me emrat Kristine Elezaj, Ani Shine dhe Xhoana Xheneti, jane duke pasur nje sukses te konsiderueshem, sidomos ne Amerike me kenget e tyre.

Ne Amerike, kenget “Always” dhe “Let You Know”, te Kristine Elezaj mund ti degjosh ne shume radio lokale ose satelitore, nderkohe qe per te ka filluar te shkruhet dhe ne shtyp.

Kjo e fundit ka lansuar edhe nje video qe quhet “Souvenirs” dhe qe transmetohet ne kanalet televizive amerikane.

Xhoana Xheneti
Sukses te konsiderueshem jashte trojeve shqiptare ka pasur edhe kengetarja Xhoana Xheneti, kenga e se ciles “Blow My Mind”, transmetohet ne BBC Radio nga nentori i vitit te kaluar.

Po ashtu, Ani Shine ka pasur sukses te konsiderueshem me kengen “Something Different”, e cila po ashtu eshte transmetuar neper TV amerikane.

Sukses i madh pritet edhe nga kengetarja Rita Ora, e cila me kengen e re dhe videon ku paraqitet me nje reper amerikan, pritet te shihet edhe ne kanalet MTV dhe te tjere, aq me pak kur dihet se ajo punon nen labelin e JAY-Z.

Rita me pare ka pasur edhe nje kenge me kengetarin Craig David.

Megjithate, ka edhe kengetare te tjera shqiptare qe kane synuar te kene suksese te medha. Dy, qe kane deshtuar, jane: Genta Ismajli dhe Bleona Qereti, te cilat edhe pse konsiderohen si yje te estrades ne Shqiperi dhe Kosove nuk kane arritur qe te bindin amerikanet qe t’i transmetojne kenget e tyre.

Genta ka paralajmeruar se do te tentoj perseri tregun e huaj pasi ka postuar kenge te reja ne anglisht.

Ky eshte treguesi me i mire se te jesh seksi nuk do te thote se mund te behesh edhe kengetare e famshme. /ardian jasiqi/gazeta express/prill 2010/
- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

Full talents

There is only Ledina Celo singer that is issued in German television. There are also other Albanian singers.

It is much talked about Ledina Celo singer, whose song "Dangerous" (Scotty Remix) Viva appear more sex in German, but there are other singers who are excellent at foreign television.

Three other girls names Deeja, Ani Xhoana Shine and Paradise, are having considerable success, especially in America with their songs.

In America, the songs "Always" and "Let You Know", and Deeja can be heard in many local radio or satellite, while it began to be written and in print.

The latter has launched a video called "Souvenirs" and was broadcast on American television channels.

Considerable success outside the territories have also Xhoana Paradise singer, whose song "Blow My Mind", broadcast on BBC Radio from November last year.

Also, Shine Ani had considerable success with the song "Something Different", which is also broadcast through American TV.

Great success by singer Rita expected time, that new song and video which is presented with an American milestone, we expect to see MTV and other channels, much less seeing that it works under labelin of Jay-Z .

Rita ago there was a song by singer Craig David.

However, there are also other Albanian singers who are targeting to have great success. Two, they have failed, are, and Bleona Qerret Genta, which although considered estrades stars in Albania and Kosovo have failed to convince Americans that get broadcast their songs.

Genta has warned it will try again after the foreign market has posted new songs in English.

This indicator is better than being sexy does not mean it can also become a popular singer
]]

Monday, 19 April 2010

Blerina Osaj i Rikthehet Skenes Muzikore!


/photo public domain/

E rikthyera Blerina Osaj

Blerina Osaj, lirisht mund te quhet e rikthyera e skenes muzikore. Osaj, qe nga perfundimi i versionit femeror te kenges se Bleros me titull “E di”, me nuk eshte pare.

E interesuar per vlera

Ndonese ka realizuar edhe disa kenge dhe ka paralajmeruar disa bashkepunime, nder tjerash edhe me Dj Blunt, Blerina e cila qe nga femijeria jeton ne Suedi, nuk ka bere shume perpjekje per ekspozim, e nje arsye e forte sic pranon edhe vete ka qene kaosi i cili mbizoteron ne muziken shqiptare. “Kerkohet komercializem. Une nuk jam prej atyre qe di te beje kenge te cilat i duan te gjithe. Nese nuk me pelqen mua dicka, nuk e kendoj. Pra, me teper jam e interesuar te kendoj dicka qe vertete e vlen”.

E kenaqur me kengen

Muaj me pare u perfol se kengetarja pikerisht per keto arsye e ka lene perfundimisht muziken. Megjithate, Osaj thote se muzika eshte pasioni i saj, andaj edhe pse mund te pauzoje per nje kohe per ceshtje private, apo zhgenjimi, gjithmone do te gjeje rast per t’u rikthyer, sic ka bere kete radhe. Blerina, vec sa ka perfunduar nje kenge te re se ciles i ka realizuar edhe klipin "24-7" (kliko per video). “Kenga eshte nje stil me ndryshe, per mua tingellon interesante. Kam punuar me Bardh Latifin, nderkaq videoklipin e kam realizuar me nje produksion te Suedise. Per pamjen time eshte perkujdesur motra ime, Bujana, e cila eshte e specializuar ne kete lemi dhe ma njeh mire shijen time. Nuk kam investuar shume, mirepo jam e kenaqur me rezultatin”, perfundon kengetarja, kenga e se ciles tashme ka nisur te ze vend ne ekranet tona, edhe pse vete nuk e ka pare te udhes te vije nga Suedia per ne Kosove qe t’i beje promovimin ketij klipi.

Kenget me te njohura te saj jane: “E di”, “Nese shkon”, “Si nje shi” e te tjera. /arben gjinaj/zeri/prill 2010/
- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

Returning Blerina Osaj

Blerina Osaj, freely can be called the return of the musical scene. Osaj, since realisation of female version of the song that Bleros entitled "I Know" has not been seen.

Interested in values

Although some songs are performed well and has warned some collaboration, inter alia by Dj Blunt, Blerina which since childhood living in Sweden, has made many attempts to exposure, a strong reason as itself admits there was chaos which prevails in the Albanian music. "Komercializem requested. I am not of those who do know what love songs all. If you do not like me something, do not sing. So I'm more interested to sing something that really applies. "

The happy song

Perfol months ago was that exactly for these reasons the singer has finally left the music. However, Blerina Osaj says music is her passion, so even though it may be time for pauzoje for a private issue, or disappointment, always will find occasion to return, as it has done this time. Blerina, as has already finished a new song which has made it even klipin. "The song is a different style with, to me sounds interesting. I worked with Bardh Latifi, while video I made with a production of Sweden. My view is care for my sister, Bujana, which is specialized in this field and I know my taste better. I have not invested much, but I am satisfied with the result, "concludes singer, whose song has already started and foremost in our screens, though has not seen them behind the line from Sweden to Kosovo to make this promotion clips.

The songs are familiar to her: "I know", "If you go", "As a rain" and much more.
]]

Big Mama, Intervista "Bon Bon" RTV21

Big Mama, pas VIP Shpija, mysafire ne emisionin "Bon Bon" te RTV21, 19 Prill 2010

Big Mama, Nuk i Beson Votave!

Big Mama ne nje bisede tek emisioni "Bon Bon" RTV21 ka deklaruar se nuk e beson qe nuk eshte votuar nga publiku. "Nuk e besoj qe publiku nuk me ka votuar, por nuk dua te komentoj me shume, se po komentova une, do behet e madhe...!" ka thene ajo. Ndersa mes tjerash thote se e ndjen veten fituese per ate cka dhe sa ka dhene brenda. "Ky ka qene nje reality show dhe une nuk kam bere loje. Jam ajo qe jam, origjinale!" ka shtuar Bigi dhe me pas ka komentuar edhe momentet e sherrit me Rezarta Shkurten. Ajo tashme i eshte rikthyer punes dhe ka paralajmeruar qe se shpejti do te lansoi kengen e saj me te re "Cka po ta nin" te realizuar nga Bertan Asllani.

Per me shume ndiqni videon:

p.s. hej, mos e keqkuptoni Big Mamen se kur done te thote "ruaju" ajo thote "rruaju" he he!
- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

Big Mama, does not believe Votes!

Big Mama in a conversation to show "Bon Bon" RTV21 said he did not believe that is not voted by the public. "I do not believe that the public has no vote, but do not want to comment more, because if I comment it would be great deal...!" she said. While among other things says winning feel for what and how much is given inside. "This was a reality show and I have not done the game. I am what I am, original!" Bigi has one comment and then the evil moments with Rezarta Shkurten. She is already back to work and has warned that the song will soon be launched with its new "What are you nin" made by Bertan Aslani.

For more follow the video:
]]

Shota Baraliu, Bej Seks Rralle e Mire!


/photo public domain/

Nusja seksi

Me nje stil krejt ndryshe; ekstravagante, e vendosur dhe e bindur ne sukses, e vlereson seksin. E do shume aktrimin, nuk eshte ne lidhje dhe premton duete... Kjo eshte aktorja-kengetarja Shota Baraliu.

Shota, pas sukseseve ne lemin e aktrimit, se fundmi ka pergatitur 5 kenge, te cilat pa dyshim kane zene vend ne top-listat e medieve te ndryshme ne te gjitha trojet shqiptare. Artistja me nje shpirt “vullkan” nga dashuria per kengen dhe muziken ne pergjithesi, per nje periudhe shume te shkurter, ka arritur te rrembeje zemrat e dashamireve te muzikes argetuese.

Sa kenge keni realizuar deri tani?

Shota: Kam realizuar 5 kenge. “E zonja"”, "Une vlej", “Adonisi”, “Kot e ke” dhe “FLM per SMS”, jane kenget e realizuara. Mendoj se kenga “Adonis” ka arritur sukseset me te medha krahasuar me kenget tjera. Po ketu nuk duhet anashkaluar as kengen “FLM per SMS”, ngase edhe kjo eshte duke u pelqyer shume nga adhuruesit, sidomos ne Shqiperi.

Cka i ben te vecanta keto dy kenge?

Shota: Paj... mendoj se profesionalizmi i punimit te ketyre dy kengeve ka qene arsyeja qe publiku po i pelqen. Por, edhe teksti dhe muzika.

Ku jeni paraqitur si kengetare?

Shota: Ne Kengen Magjike kam marre pjese me kengen “Adonis” dhe aty kam arritur ne gjysmefinale.

Kush i shkruan tekstet dhe kush e ben muziken e Shotes?

Shota: Te gjitha tekstet e mia i shkruan Aida Baraku, ndersa muziken e ben Armend Rexhepagiqi.

Cili eshte projekti juaj i fundit ne muzike?

Shota: Tash se fundmi jam paraqitur dhe po garoj ne festivalin tradicional Top-Fest ne Shqiperi. Aty jam duke garuar me kengen “FLM per SMS”, tekstin e se ciles e ka shkruar Aida, ndersa muziken Armendi. Kjo kenge eshte prit shume mire dhe eshte transmetuar shume shpesh, sidomos kohen e fundit dhe po klikohet ne youtube.

E dime se je nje aktore. Ke marre pjese ne shume projekte. Tash se fundmi me muzike. Cili eshte profesioni juaj i vertete?

Shota: Ooo aktrimin nuk e nderroj me asnje profesion ne bote... Me muzike vendosa te merrem per shkak se profesioni i aktorit nuk po vleresohet sa duhet dhe kam dashuri per muziken.

Sa jeni e famshme pas gjithe ketyre angazhimeve?

Shota: Ne Kosove jam me shume e njohur si aktore... Angazhimi ne disa projekte filmike ka bere qe une te jem me e njohur si aktore. Ne Shqiperi jam shume e njohur si kengetare. Atje, shume interesant, eshte mundesia shume me e madhe qe te jesh e popullarizuar. Ne Shqiperi nuk me mungon fama, as ne Kosove jo, ama atje mediet i kushtojne shume rendesi show-biz-it.

Kohet e fundit po flitet se ju keni pas nje lidhje me Erionin e “Big Brother 3”. Sa ka te vertete ketu?

Shota: Sipas gazetave te Shqiperise, une jam martuar disa here. Une kurre ne jeten time nuk kam pas kurrfare lidhjeje me kete djalin e bigut, Erionin. Kjo eshte nje shpifje e paster dhe nuk e di se kujt i ka shkuar mendja te spekuloje keshtu per mua.

A jeni ne ndonje lidhje aktualisht?

Shota: Jo. Jam ne kerkim e siper per ta pasur nje te dashur... Hahahah, por kjo nuk do te jete larg. Besoj se une kur te martohem do te jem nje nuse shume seksi.

Shota sa kujdeset per dukjen?

Shota: Jam kujdesur shume ma heret, por koheve te fundit me pak. Megjithate, ka nje vend te vecante dhe te rendesishem dukja te une.

A keni intervenuar kirurgjikisht ne trupin tuaj?

Shota: Kurre ne jete edhe jam shume kunder ketij fenomeni.

Te flasim pak per seksin. Sa eshte i rendesishem seksi per ty?

Shota: Hahah seksiii hemeee... Seksi eshte pjese e jetes dhe e bej rralle e mire. Hahahaha...

Cfare presim nga ju? Keni ndonje plan rreth muzikes?

Shota: Po, e kam ndermend te gjitha kenget me i permbledh ne nje album... dhe pervec kesaj ne kete album planifikoj t’i fus edhe dy kenge te reja.

A keni menduar per ndonje bashkepunim?

Shota: Po. Keto dy kenge, qe te thash, qe kane me qene pjese e albumit jane duete. Do te jete nje duet me nje kengetare nga Shqiperia, nje kengetare shume seksi. Dhe nje duet tjeter me nje kengetar nga Kosova, po nje kenge shume e mire. /kosovapress/prill 2010/
- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

Sexy Bride

With a completely different style, extravagant, confident and determined to succeed, sex estimates. And will more acting, and not about promises duet ... This is actress-singer Shota Baraliu.

Shota, after successes in the field of acting, has recently prepared 5 songs, which no doubt have occupied the country in top-lists of different media in all Albanian territories. Artist with a soul "volcano" out of love for song and music in general, for a very short period, has managed to grab the hearts of the kind of music entertainment.

How many songs have made so far?

Shota: I made 5 songs. "The lady, I be of value", "Adonisi", "Kot have" and "FLM to SMS" songs are completed. I think the song "Adonis" has achieved the greatest success compared to other songs. But here should not be overlooked as the song "FLM to SMS, because it is being well liked by many fans, especially in Albania.

What makes these two special songs?

Shota: Well ... I think the manufacturing expertise of these two songs was the reason that the public is like. But the text and music.

Where are presented as a singer?

Shota: The Song Magic I have been involved with the song "Adonis" and they've reached the semis.

Who writes the lyrics and who makes music Shotes?

Shota: All my texts Aida Barak writes, makes music while Armend Rexhepagiqi.

What is your final project in music?

Shota: Now that I recently submitted and is being run in the traditional Top-Fest festival in the country. There'm competing with the song "FLM to SMS", whose text was written Aida, while Armend music. This song is very well received and is transmitted more often, especially lately and if clicked on youtube.

I understand that you are an actress. You have participated in many projects. Now that the conservatory recently. What is your real occupation?

Shota: ooo acting does not change with any profession in the world ... Decided to deal with music because footlights are not sufficiently evaluated and I love the music.

What are popular after all these commitments?

Shota: In Kosovo'm more known as the actress ... Engaging in some film projects I have done to be known actress. In Albania am well known as singers. There, more interestingly, is much greater opportunity to be popular. Travellers do not miss fame, not even in Kosovo, the media cost Ama there more important show-biz's.

Recently, that you are talking about Erion after a "Big Brother 3." What is really here?

Shota: The Albanian newspaper, I am married several times. I never in my life I had not any relationship with this boy bigut, Erion. This is a pure lie and do not know who has gone thought so for me to speculate.

Are you currently in any respect?

Shota: No. I am in search for the above to have a loved one ... Hahahaha, but it would not be far away. I believe that when you marry a bride will be more sex.

Shota as care for the appearance?

Shota: I'm sure very early, but recent low. However, there is a special place and I seemingly important.

Do you intervene kirurgjikisht in your body?

Shota: Never in life and am very against this phenomenon.

Talk less about sex. How important is sex to you?

Shota: Hahah seksiii hemeee ... Sex is part of life and rarely do well. Hahahaha ...

What we expect from you? Have any plan about music?

Shota: Yes, I intend to summarize all of the songs in an album ... and besides this we plan to make this album, two new songs.

Do you think for any collaboration?

Shota: Yes. These two songs, that I said, who have been part of the album are the duet. Will be a duet with a singer from Albania, a very sexy singer. And the other a duet with a singer from Kosovo, is a very good song.
]]

Sunday, 18 April 2010

Rezarta Shkurta, Pas Daljes Nga "VIP Shpija"


/photo public domain/

Rezarta Shkurta flet per sherrin me Rozana Radin dhe Big Mamen dhe arsyet perse la lojen

Nuk pershtatesha dot me nivelin e ulet dhe vulgaritetin e tyre

Rezarta Shkurta, si fillim ne emer timin, por edhe te shume te tjereve, te nje publiku te gjere, dua te te them qe na ke merzitur shume me daljen tende nga "VIP Shpija". C'te shtyu ta merrje kete vendim?

- Une edhe ate dite kur dola i kerkova falje pa fund publikut, vecanerisht atyre qe me kane votuar dhe mbeshtetur gjate ketyre diteve. Por nese fansat me duan, atehere duhet te me kuptojne, sepse dalja nga shtepia ishte per te miren time.

Perse thua qe ishte per te miren tende?

- Per qetesine time, sepse pervec gjinise mashkullore, ku une kam gjetur mbeshtetje, jam kenaqur, kemi qeshur, gjinia femerore kishte ardhur vetem per te krijuar konflikte. Mua kjo gje me lodhi, isha futur aty brenda per t'u qetesuar, nderkohe qe po stresohesha. Mua konfliktet, vecanerisht fjalori vulgar dhe shume i ulet, ne nje emision televiziv ku te shohin shume njerez qe ty te kane idhull ose shembull, nuk me duken aspak normale. Keshtu kuptova qe nuk beja dot ne ate ambient, prandaj vendosa te largohesha.

Ka nga ata qe largimin tend e kane marre si dorezim...

- Nese te largohesh nga nje ambient ku nuk ndihesh mire dhe ku nuk pershtatesh quhet dorezim, atehere dorezim le te jete!

Nuk e kishe marre parasysh para se te hyje qe do te perballeshe me skena te tilla? Debatet jane pika kyce e emisioneve te tilla.

- Patjeter qe e kam ditur, madje mua si natyre me pelqejne debatet, te diskutoj per ceshtje te ndryshme, qofte edhe me persona me te cilet kam opinione krejt te kunderta, por pa i kaluar kufijte e edukates. Eshte e vertete qe debatet jane interesante ne emisione te tilla, por duhet te jemi shume te kujdesshem edhe per ate qe percjellim, vecanerisht ne qe jemi artiste. Nese shoh qe ne vend te vlerave percillet antivlera, atehere une me mire dorezohem (buzeqesh).

Ti je nje nder kengetaret me te suksesshme ne Shqiperi, ke nje popullaritet te madh, prandaj pyetja e pare qe i kam bere vetes kur te kam pare aty brenda ka qene: Po Rezi cfare kerkon aty brenda? A mund te ma kthesh ti pergjigjen te lutem?

- Aty brenda te gjithe e kishim nje fare popullariteti, kush me shume e kush me pak, prandaj quhet edhe "VIP Shpija", keshtu qe une aty brenda nuk hyra per fame e per popullaritet. E vetmja arsye qe me shtyu te pranoja ka qene per te pasur nje eksperience me shume. Kjo ka qene nje oferte qe mua me eshte bere shume kohe me pare, gati 6 muaj para se te hyja dhe ne fillim isha e vendosur te mos hyja. Por me kalimin e kohes, duke e menduar me mire, e pashe si nje mundesi te mire per nje eksperience te re, per te kaluar nje kohe te bukur mes kolegesh, me idene qe do te benim gjera te bukura dhe do te argetoheshim. Kjo ka qene arsyeja perse u futa dhe me pas arsyeja qe me beri te dal, pasi duke qene se e pranova kete oferte, kur ndodhi e kunderta ra poshte dhe arsyeja kryesore perse u futa.

Je penduar qe e pranove kete kerkese?

- Absolutisht jo. Synimi im ishte t'i tregoja publikut kush ishte Rezarta dhe ne te njejten kohe t'i tregoja edhe kush ishin disa persona te tjere. Mendoj se ia arrita qellimit.

Le te ndalemi pak te debati i shumeperfolur fillimisht midis teje dhe Rozana Radit dhe me pas edhe me Big Mamen. Behej fjale per meri dhe inate te vjetra, te cilat dolen hapur gjate asaj jave?

- Nuk e di se c'mbartin te tjeret brenda vetes se tyre, une per vete di qe nuk kam pasur ndonjehere inate me askend. Ajo qe une do te pyesja eshte: A jane valle ato kaq te rendesishme sa t'i permendim ne kete interviste? Per mua nuk jane, prandaj edhe ika prej andej!

Debati degjeneroi jo vetem ne sharje dhe ofendime, por edhe ne kercenime te tipit: Cfare te bej qe jemi ketu brenda se po te kishim qene jashte ta tregoj une ty! Mendon se kur emisioni te kete mbaruar gjithcka do te jete harruar, apo debati do te vazhdoje edhe jashte?

- Une ne jeten time te perditshme kam nje rreth shume te ngushte shoqeror me te cilin dal gjithmone. Njerez te tjere nuk kane pasur ndonjehere shansin, te dalin te pine kafe me mua dhe ndoshta edhe te sqarohen. Ato te dyja me mua nuk kane asgje per te sqaruar, por duhet te sqarohen vetem me publikun per edukaten dhe fjalorin qe perdoren.

Dalja e Vites ndikoi ne vendimin tend per t'u larguar nga shtepia?

- Absolutisht jo. Kane qene edhe dy banore te tjere brenda shtepise me te cilet une u lidha shume, Agim Gerguri dhe Fatos Kryeziu, qe e kane ditur qe tri dite me pare qe une do te lija lojen. Pervec Vites, ata kane qene te vetmit njerez qe une ua kam besuar kete lajm. Te jem i sinqerte, nuk e kisha menduar se do dilte Vita, isha shume i bindur qe do te kishte dale dikush tjeter, por ja qe nuk ndodhi ashtu. Gjithsesi, une nuk doja te dilja qe diten e mosmarreveshjes per te mos e treguar pa respekt para publikut, prandaj prita naten e spektaklit per te bere publik vendimin tim.

Di qe per shkak te kerkesave te shumta te publikut per tu rikthyer ne shtepi eshte diskutuar qe ti te futesh serish brenda. Sa i vertete ka qene ky lajm?

- Po, eshte nje lajm shume i vertete. Ishte nje oferte qe ma bene te zotet e shtepise per shkak te kerkesave te shumta qe ka pasur nga publiku per te me bere serish pjese te lojes. Mendova se persa kohe une e mora vendimin per te dale qe aty, nuk kishte me kuptim te kthehesha. Edhe pse e dija qe kisha mbeshtjetjen maksimale nga ana e publikut, nuk isha e gatshme te perballoja nje kategori te caktuar te njerezve aty brenda.

Mendon se dyshja Vita-Rezarta u pane si shume e forte nga femrat e tjera te shtepise, prandaj dhe u sulmua?

- Jo, nuk e besoj se eshte kjo arsyeja, sepse edhe Drenusha me Rozanen u bene shume shoqe aty brenda. Por mua ne fund te fundit nuk me intereson fare nese shoqeria ime i ka frikesuar apo jo, une jam njeriu me me fat ne bote qe e kam Viten shoqe dhe kaq ka rendesi.

Je perballuar edhe me pare me inatin dhe xhelozine e seksit femer?

- Kjo ndodh shpesh, jo vetem mua por besoj cdokujt i ka ndodhur te ndeshet me inatin apo xhelozine e ndonje shoqeje apo kolege. Eshte pjese e jetes, nuk e eviton dot.

Po reagimi i Ermalit si ka qene per qendrimin tend ne shtepi?

- Ermali e kishte ndjekur te gjithe konfliktin dhe me thene te drejten nuk eshte se ai nuk e priste nje sjellje te tille nga koleget e mia, duke qene se edhe ai i ka njohur disa prej tyre me pare. Gjeja qe me ka bere me te lumtur ka qene kur sapo dola nga shtepia, ndesa telefonin dhe pashe mesazhin e Ermalit: "Jam krenar per ty". Kjo me mjafton per t'u ndiere mire.

Ishe konsultuar me pare me te per ta pranuar kete eksperience? Cili ishte mendimi i tij?

- Padyshim qe e kam biseduar edhe me Ermalin, por ai ne pergjithesi nuk nderhyn ne punet e mia, ashtu sic une nuk nderhyj te te tijat. Mund te japim mendime, te keshillohemi, por vendimin pastaj e merr secili vete.

Nga kjo po kuptoj qe nuk ka qene shume dakord...

- Jo, e ke shume gabim. Ermali ka qene shume dakord, ai ka besim tek une dhe e di qe nese e marr nje vendim e kam menduar mire me pare.

Nese nje eksperience dhe program i tille do te perseritej ne Shqiperi, ti do ta pranoje oferten?

- Do te me pelqente shume ta riprovoja, por kete here ndryshe nga radha e pare do te kujdesesha shume per te ditur se kush tjeter do te ishte brenda.

Po ditet e qendrimit ne Kosove, pasi dole nga shtepia, si kane qene?

- Padyshim qe me vinte mire kur njerezit me ndalonin rruges dhe me pergezonin dhe une tashme jam mesuar me gjera te tilla. Por mbi te gjitha me ka ardhur mire per reagimin e miqve te mi ne Kosove, te cilet me kane mirekuptuar dhe kane vleresuar cdo sjellje timen aty brenda.

Dhe cilet jane disa nga miqte e tu me te mire ne boten e artit, apo nuk ke fare te tille?

- Padyshim qe kam miq te mire edhe ne boten e artit. Megjithate une mendoj se ne nje shoqeri rol te rendesishem luajne edhe vitet. Zemra ime eshte e mbushur. Pak a shume eshte si dashuria bashkeshortore, ti bie ne dashuri me nje djale dhe kurre nuk mund te krijosh dy apo tri lidhje te tjera paralele ne momentin qe e ke nje njeri qe e do. Konkretisht une jam shume e dashuruar me dy shoqet e mia, Viten dhe Eronen, dhe shokun tim Erdin, te cilet ma kane mbushur jeten me gezim dhe nuk ka me vend per te pasur nje marredhenie te ngushte me njerez te tjere. Edhe pse une kam miq ne boten e artit, Orinden, Tunen, Getoarin...

Te vjen keq qe nuk ishe te dasma e Tunes?

- Kjo eshte nje nder gjerat per te cilat me ka ardhur me keq, por pasi dola vajta te shtepia e Tunes dhe u mblodhem me nje grup miqsh; ne nje fare menyre beme nje dasme te vogel vetem me miq dhe u kenaqem shume. Tuna kishte dale nje nuse shume e bukur, edhe pse une e dija pak a shume pasi fustanin e nuserise e kemi zgjedhur bashke.

Po Rezi vete kur do te dale ta zgjedhe fustanin e nuserise?

- (Qesh) C'eshte kjo pyetje moj? Ka dite qe kam nje deshire te madhe qe te organizoj nje dasme te madhe, pastaj te nesermen behem pishman. Thelle - thelle brenda meje nuk i kam qejf festat e rremujshme dhe te zhurmshme. Une kam dashur te organizoj nje feste te madhe, dasme, por duke qene se nuk i kam qejf e dija qe nuk do ta beja per vete, por per te kenaqur te tjeret, prandaj vendosa mos ta beja fare per sa kohe une vete nuk do ta gezoja.

Le te flasim pak per miqesine tende me Viten, si ka nisur ajo?

- Pasi kisha fituar cmimin "Miss Durresi", vajta ne edicionin e ardhshem per ta ndjekur dhe pashe nje patok te vogel, qe ecte me kembet e hapura dhe thashe me vete: Po kjo e shkreta c'do ketu! (qesh). Vita ne ate kohe ishte vetem 13 vjece dhe nuk kishte trupin dhe bukurine qe ka sot, qe eshte shnderruar ne nje mjelme. Ne ato momente nuk e dija qe do te ishte nje nder njerezit me te shtrenjte te jetes sime.

Si ndodhi qe u afruat kaq shume me njera - tjetren?

- Vita ka nje tip shume interesant, eshte shume miqesore, shume pozitive, fal shume dashuri, nuk shan kurre, nuk paragjykon. Gjithmone i merr shume qete situatat dhe kjo me ka pelqyer qe ne momentin e pare te Vita.

Ziheni shpesh?

- Nje here ne muaj e kemi racion (qesh)

Dhe cila eshte arsyeja kryesore e zenkave midis jush?

- Se ajo me merr rrobat dhe parfumet dhe me prish tualetet (qesh).

Kush hap rruge dhe kush kerkon falje e para?

- Sinqerisht po e them kete qe une jam ajo qe ndez debatin dhe pas pese minutash jam po une qe kerkoj falje.

Nuk e besoj kete...

- Te betohem qe po. Une bertas, pastaj zbutem.

Jeni zene ndonjehere per te njejtin djale?

- Asnjehere, kurre! Une me Viten edhe pse jemi shoqe te ngushta, jemi shume te kunderta si tipa. Kemi shije te ndryshme ne cdo gje, duke filluar nga meshkujt, te veshjet, te muzika. Madje tani qe ma kujtove, nje nder arsyet qe zihemi shpesh eshte muzika se ajo pelqen hip-hop, R&B, ndersa mua me pelqen muzika klasike.

Cila nga ju te dyja eshte me e bukura?

- Per mua vendin e pare e mban Vita. Per ate... e vdiqa po nuk tha Rezi (qesh).

Ne fund, zgjidh menyren me te mire per t'i treguar sa shume e do.

- Vita, do te martohesh me mua? (Qesh)

/aulona musta/paloma/prill 2010/

- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

Rezarta speaks for trouble with Big Mame Rozana Radin and left the game and the reasons why

Adapated can not sit level and their vulgarity

Rezarta as early in my own name, but also many others, public moth, I want to tell you that we very upset by your appearance "VIP Shpija". Whatever pushed them away from this decision?

I also came that day when i asked forgiveness without end public, especially those who have voted and supported during those days. But if the fans want, then it must be to understand, because the exit from the house was for my benefit.

Why say it was for your benefit?

For my silence, except for male sex, where I found support, I am happy, we laugh, female sex had come just to create conflict. Lodhi this thing with me, I put it inside to calm down, while being stresohesha. Me conflicts, especially tawdry dictionary and very low, in a television program where many people see that you have god or example, do not look at all normal. So I realized that there can in that environment Beja, so I decided to leave.

There are those who have taken your departure as delivery ...

If away from an environment where you feel good and which is called the submission does not fit, then let it be delivery!

Had not taken into account before you enter to be perballeshe with such scenes? Debates are key points of such emissions.

I definitely know, even me as kind of like the debates, to discuss different issues, even with people with whom I have quite opposite opinions, but not the last limits of education. It is true that the debates are interesting in such programs, but must be very careful about what and deliver, especially in that we are artists. If you see that instead of forwarded values antivlera, then I better surrender (smile).

You are one of the most successful singers in Albania, have a great popularity, so the first question that I made myself when I was first there in: Yes Rezi what it wants in? Can I turn to reply please?

There, in all we had a certain popularity, who more and who less, so called the VIP leads, so I came there in not for fame and popularity. The only reason that pushed me to accept was to have an experience more. This was an offer that was made for me long ago, nearly 6 months before the beginning hyja and was determined not to me enter. But over time, thinking about doing better, I saw as a good opportunity for a new experience, to spend a beautiful time between colleagues, with the idea that things would do fine and will argetoheshim. This was the reason why the futa and then the reason that made me stand out as being that accepted this offer, when it fell down and opposite the main reason why the futa.

You are regretful that accepted this request?

Absolutely not. My intention was to show the public who was Rezarta and at the same time to show who were also some other people. I think it reached the goal.

Let us dwell a little debate between you and initially talked Rozana Radi and then with Big Mame. Mary comes to become old and spunk, which went open during that week?

I do not know c'mbartin others within themselves, for them I know that I have not ever had spunk with anyone. What I would ask is: Are they dance rendesisishme so much to mention in this interview? For me they are not, so I fled from there!

Degjeneroi debate not only in obscenities and insults, but also the threats of the type: What can I do that are here in that if it had been outside I tell you! Thinks that when the show has finished everything will be forgotten, or will continue to debate the outside?

I in my life everyday I have a very close about social with whom always stand out. Other people have not ever had the chance, they go to drink coffee with me and perhaps to clarify. They both have nothing with me to explain, but must be explained only by the public for education and vocabulary used.

Vites appearance led to your decision to leave the house?

Absolutely not. Were two other residents in the house with whom I connect more, Agim Gerguri and Fatos Kryeziu, who have announced that three days ago that I would lija game. Vites addition, they were the only people who have made me believe this news. To be honest, I do not think that would emerge Vita, I was more convinced that would have brought someone else, but that did not happen that way. Anyway, I did not want to dispute dilja that day for not showing no respect to the public, so I waited spektaklit night to make my decision public.

I know that because of numerous requests from the public to be back at home is to be discussed again to enter inside. How true was this news?

Yes, the news is very real. It was an offer that I made the owners of the house due to numerous requests from the public has to become again part of the game. I thought that as long I took the decision to come to it, there was no sense to go back. Even though I knew that I had maximum support from the public was not ready to facing a certain category of people there inside.

Do you think the pair were seen Vita-Rezarta very strong as the other women of the house, and therefore was attacked?

No, I do not believe that is the reason, because even with Rozanen Hind became more friends there within. But ultimately I do not care at all if my company has scared or not, I'm the lucky man in the world who have years and so has important friends.

You are also faced with the first trial and xhelozine female sex?

This happens often, not only me but I believe everyone has suffered the face of any trial or xhelozine shoqeje or colleague. It is part of life, not prevents it.

But as Ermali reaction was to stay in your home?

Ermali had followed all the conflict and said the right is not that he did not expect such behavior from my colleagues, given that he has known some of them before. Thing that has made me happy was when you just came from home, if I saw the phone and Ermali message: "I am proud of you. This good enough to be felt.

Were consulted before the experience to accept this? What was his opinion?

Obviously you've talked with Ermali, but it generally does not interfere with my work, as I did not interfere in his. You can give opinions, get information, but then takes each decision separately.

From this I have understood that there was much agree ...

No, you have many errors. Ermali has been very agree, he has confidence in me and I know that if you take a good decision and I thought before.

If an experience and such program will be repeated in Albania, you will accept the offer?

Would like more to try again, but this time different from the first row will kujdesesha hard to know who else would be inside.

But the days of stay in Kosovo, as Dole from home, as have been?

No doubt that when people come with good road and stop the good news and I'm already used to such things. But above all has been good for my friends' reaction to Kosovo, who have understood and have appreciated every where in my own behavior.

And who are some of your friends is the best in the world of art, or do not have any such?

Obviously I have good friends and the world of art. However I think that in a society also play an important role in years. My heart is filled. Is more or less as a love mate, you fall in love with a boy and could never create two or three parallel connection when you have a man who will. Specifically I'm more in love with two of my friends, years and Eronen, and my friend Erdin, who have filled my life with joy and not appropriate to have a close relationship with other people. Even though I have friends in the world of art, Orinden, Tune, Getoarin ...

Be regretted that the weddings were not the Tunes?

This is one of the things that has come with bad, but when I went home I went to the Tunes and gathered with a group of friends, in a way there was a small wedding with friends and just enjoy more. Tuna had brought a very beautiful bride, even though I knew more or less as dress dresses have chosen together.

Yes Rezi brought them when I choose dresses dress?

(Laughs) What is this question moj? There are days that I have a great desire to throw a big wedding, then become a bottle tomorrow. Deep - deep inside me I have not rremujshme holidays merry and noisy. I've wanted to throw a huge party, wedding, but were not binge, I know that not to do so for themselves, but to satisfy others, so I decided not to do so at all as long as I do not own it enjoys.

Let's talk a bit about your friendship for years, as it has begun?

After I won Miss Durres, I went in the next edition to follow and I saw a little gander, who walked with legs open and told him: Yes it every deserted here! (Laughs). Vita at that time was only 13 years old and had no body and beauty that have today, which has turned into a dead. In those moments I did not know that would be one of the most expensive people in my life.

How did it happen that so many came with one - another?

Vita has a very interesting type, is very friendly, very positive, very forgiving love, shan not ever, not prejudice. Always gets very quiet situation and it has favored since the first moment of Vita.

Ziheni often?

Once a month we share (laughs)

And which is the main reason of contention between you?

That she takes the clothes and perfumes and toilets broke (laughs).

Who gives way, and who seeks forgiveness first?

Honestly say this is that I am what sparks debate and after five minutes that I'm being ask for forgiveness.

I do not believe this ...

To swear you are. I shout, then relax.

Are you ever caught for the same boy?

Never, never! I for years even though we are close friends, as we are very opposite types. We have different tastes in everything, from men, the clothes, the music. Even now, reminded me, one of the reasons that zihemi often it is music like hip-hop, R & B, and I like classical music.

What both of you is beautiful?

For me the first place keeps Vita. For that ... and died but did not say Rezi (laughing).

Finally, choose the best way to tell how many will.

Vita, will marry me? (Laughs)
]]

Nora Istrefi Nudo ne Klipin e Ri!/photo entermedia/

Nora Istrefi Nudo ne Klipin "Dy Shoke"

Qysh heret mediat paralajmeruan se Nora do te duket me e zhveshur se asnjehere me pare ne klipin e saj me te ri "Dy shoke" (kliko per video). Nora nje gje te tille e kishte mohuar duke thene:

"Do te kene rastin edhe shikuesit qe te shohin videoklipin dhe te verejne se asgje nuk do te jete vulgare. Eshte nje videoklip i thjeshte, por qe ka disa detaje kompjuterike"

Dhe vertete aty kishte disa "pupla kompjuterike" qe kishin qellimin te mbulojne paksa Noren e cila dukej plotesisht e zhveshur. Natyrisht, nuk eshte fjala per vulgare, ne te kunderten, ajo duket shume bukur. Dhe jo pse kemi ndonje ankese ne lidhje me kete por vetem duam qe te konstatojme faktin qe ajo eshte nudo para kamerave. Nuk ka dyshim qe fansat e Nores do te deshironin te shohin ate te zhveshur per cdo dite dhe jo vetem ne kete klip.

Perndryshe, Nora ka pasur nje ftese per "VIP Shpija" te cilen ajo e kishte refuzuar per arsye te angazhimeve rreth ketij klipi dhe per arsyen tjeter se nuk eshte e gatshme te vezhgohet 24 ore nen kamera. Mirepo, ajo na befasoi kete vikend duke qene mysafire ne "VIP Shpija" dhe e shijoi paksa jeten nen vezhgim te kamerave. Ajo tha se ka percjellur spektaklin nga jashte dhe se ndoshta ka bere gabim qe nuk ka hyre qe ne fillim pasi qe i pelqen ambienti dhe atmosfera e krijuar ne shtepi.
- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

Nora Istrefi Nudo in the clip "Two Friends"

Since before the media warned that Nora would seem naked than ever before in its klipin new "two friends" (click for video). Nora such a thing was denied, saying:

"You will have an opportunity to see the video viewer and notice that nothing would be vulgar. It is a simple video, but there are some computer details"

And indeed there were some "feathers computer" that had little purpose Noren cover that looked completely naked. Of course, there is no vulgar word, on the contrary, she seemed very nice. And why have not any complaints about this but just want to realize the fact that it is nudo before the cameras. Nu doubt that fans will want Nores see him naked every day and not only in this clip.

Otherwise, Nora has had an invitation for "VIP leads" which she had refused because of commitments about the clips and the other reason that is not readily observed under 24 hour camera. However, she was a guest this weekend on "VIP leads" and enjoyed a bit of life under surveillance cameras. She said she has followed the spectacle from the outside and that probably made a mistake that has no access at the start after that like ambiance and atmosphere created at home.
]]

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online